Bel: 06 - 22 92 71 65 - Mail:


Trainingen

Wij verzorgen verschillende maatwerk-trainingen ter ondersteuning van de beroepspraktijk. We noemen een aantal thema’s waar we de afgelopen jaar mee gewerkt hebben:

Training Het Goede Gesprek

Feedback geven in de zorg is essentieel om optimale kwaliteit te leveren voor de cliënt. En feedback geven doen zorgmedewerkers niet zo snel, omdat dat vaak indruist in de overtuiging dat dat de relatie met collega’s verslechterd. In de training onderzoeken we overtuigingen, bieden we een eenvoudige handvatten voor het geven van feedback en trainen we het geven van feedback in simulaties.

Training Weerbaarheid

Bij de training Weerbaarheid onderzoeken we het bewaken van de eigen grens en geven we deelnemers handvatten om hun eigen grens beter te bewaken.

Training Onbegrepen Gedrag

Bij de training “Onbegrepen gedrag” nemen  we de interactie met moeilijke cliënten onder de loep en verbeteren de benadering naar cliënten in co-creatie met  eigen psychologen van de zorginstelling.

Voor wie is het?

Wij verzorgen veel training in de zorg. Zowel voor teams als leidinggevenden. De training verzorgen we in-company en staat open voor alle opleidingsniveaus. Wij stellen geen vooropleidingseisen.

Wat levert het op?

  • Betere communicatie in het team
  • Betere dienstverlening naar cliënten.
  • Gezonder werkklimaat door het bewaken van de eigen grenzen.

Hoe gaat het precies?

We starten trainingstrajecten vaak met een Kick-off om het thema te verkennen. Afhankelijk van het thema, de situatie en in overleg met de opdrachtgever bepalen hoeveel trainingssessies wenslijk zijn. Trainingssessies duren 3 uur. Normalen gesproken duurt een opleidingstraject een aantal maanden. De studiebelasting bepalen we  in overleg met de opdrachtgever.

De inhoud van de training omvat het verkennen van overtuigingen, het introduceren van een eenvoudig feedback model, het verkennen van groepsdynamiek aan de hand van 3 types in de zorg en simulaties in de praktijk om eigen gedrag en houding te oefenen.

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Behoefte aan verandering? Neem contact op!

Wij zijn trots om te mogen werken voor de volgende klanten:

Achmea
Provincie Drenthe
ProRail
Rabobank