Bel: 06 - 22 92 71 65 - Mail:


Over Hanno

Hanno van der Steen – oprichter

Mijn passie ligt in het verbinden van hoofd en hart. Snappen waar het om gaat en dan het systeem in beweging zetten. Opgeleid als Toegepast Wiskundige met de jarenlange ervaring als improvisatieacteur zie ik snel patronen. Door ervaringsgerichte en soms onconventionele interventies maak ik groepen bewust van die patronen om ze vervolgens samen te veranderen. Mijn stijl daarbij is spiegelend en oordeelloos. Vaak spelend en met humor, soms heel confronterend. Altijd met de focus op wat de klant wil veranderen.

Ik heb Prima Vista opgericht in 1998 samen met Sebo Boerma vanuit de behoefte om te onderzoeken hoe veranderingen werken. Prima Vista werd de plek voor het ontwikkelen en toetsen van mijn ideeën en ervaringen om verandering steeds met succes door te laten voeren. Het leuke is, de zoektocht blijft. Het combineren en integreren van de harde en zachte kant van de verandering blijft de grootste uitdaging, waarvoor telkens weer nieuwe inzichten ontstaan. Ik denk wel eens “Wanneer ben ik eigenlijk klaar?” En dan kijk ik naar buiten en zie dat altijd alles in beweging is. En ik weet, mijn reis houdt niet meer op. En iedereen is daarin welkom.

 

Over Prima Vista

De algemene voorwaarden van Prima Vista kunt u hier downloaden

crkbo_instelling_rgb

 

Prima Vista is een door het CRKBO erkende instelling  en daardoor vrijgesteld van BTW voor kortlopende beroepsopleidingen.

Meer informatie kunt u vinden op  www.crkbo.nl

Behoefte aan verandering? Neem contact op!

Wij zijn trots om te mogen werken voor de volgende klanten:

Rabobank
Achmea
Gasunie
Provincie Drenthe