Bel: 06 - 22 92 71 65 - Mail:


Het Veranderteam bij Cultuurverandering

Bij gedrag- en cultuurverandering weet Prima Vista passende en vaak verrassende programma’s en projecten te realiseren. Hiervoor zet Prima Vista professionals in uit de meest uiteenlopende disciplines.

 

Ton Haas (moderator, acteur) www.piranhatheater.nl

Interactieve voorstelling improvisatietheater

 

Breekijzer, Eerlijk, Plezier en Lef

“Mijn motto is “I AM WHAT I AM” van Popeye. Ik hoef niet te veranderen. Ik sta mezelf toe dat het goed genoeg is, zowel voor mijn talenten als mijn tekortkomingen. Want dan functioneer ik het beste. Dit besef wil ik organisaties bijbrengen.”

 

 

Joost van der Knaap  (pianist, zaalinrichter) www.piranhatheater.nl

Joost cultuurverandering team

 

Dienstbaar, Muzikaal, Opportunistisch, Brutaal

“Met weinig middelen een zo hoog mogelijk rendement halen!”

 

 

 

 

Irene Mommers  (adviseur, facilitator) www.dekeukentafel.nl

SONY DSC

 

Scherp Analist, Intuïtief, Heldere kijk op organisatieontwikkeling en effectieve teams

“Er zijn 3 sturingsniveau’s om een organisatie mee in beweging te krijgen: Strategie, Structuur en Cultuur. Vaak gaat de meeste aandacht naar Structuur. Een heldere richting, goede samenwerking en effectieve managementstijl zijn echter minstens zo belangrijk!”

 

 

Sebo Boerma  (adviseur, trainer, acteur) www.bos-oio.nl

sebo cultuurverandering team

 

Scherp observeren in contact, Systeemdenker, Passende en Creatieve werkvormen, Doorbijter om doelen te (laten) halen

“De samenwerking tussen organisatiesysteem en de mens, dat is wat mij boeit. Hoe dat systeem het gedrag beïnvloedt en hoe je als leidinggevende met die wetenschap effectiever kunt zijn in de organisatie, dat zijn de vragen waar ik me in de kern mee bezig houdt.”

 

 

Jelke Smit  (componist, pianist) www.jelkesmit.nl

Jelke team cultuurverandering

 

Sensitief, Sturend op de ruimte, Zuiver, Eigen geluid

“Ik schud mensen wakker uit hun droom van het continue denken, wikken en wegen, en maak met mijn muzikale geluid verbinding tussen hoofd en hart, zo dat je gaat stromen.”

 

 

 

 

 

Floor Cornelisse  (interactief/performance kunstenaar) www.upperfloor.nl

floor cultuurverandering team

 

Sociale Cohesie, Contact, Artisitiek, Werkend vanuit de kern

“In mijn werk behandel ik alledaagse thema’s als intermenselijk contact of collectieve intelligentie om deelnemers onbewuste patronen te doen beseffen en vooral te bevragen. De interactie tussen informatie en actie maakt werken met diverse groepen zowel speels als effectief.”

 

 

 

Behoefte aan verandering? Neem contact op!

Wij zijn trots om te mogen werken voor de volgende klanten:

RIVM
Provincie Drenthe
Achmea
ProRail