Bel: 06 - 22 92 71 65 - Mail:


Strategie van verandering

Onze toegevoegde waarde is groot wanneer de verandering door management en werknemers samen wordt vormgegeven en geïmplementeerd.

Wat betekent dat voor u als opdrachtgever?
Wij geloven sterk in het creatieve vermogen van uw mensen. De verandering geven we bij voorkeur samen vorm. U als opdrachtgever geeft de richting, visie en kaders aan. Waar nodig adviseren wij u. Het begint met een diagnose (historie, ambitie, klantbeelden, patronen en blokkades in de organisatie).

In de feedback zijn wij grenzeloos eerlijk over wat er leeft. Zo ontstaat er speelruimte om het potentieel van uw eigen mensen ook daadwerkelijk te gebruiken. Dat vraagt van u bepaalde zaken los te laten. Wanneer de intentie helder is, doet het proces zijn werk. Daarvoor heeft Prima Vista de mensen en de methodieken.

Wat heeft dat voor consequenties voor de medewerkers?
Een actief traject waarin medewerkers daadwerkelijk participeren en bijdragen aan de uiteindelijke uitkomst. “Als je het voor je ziet, weet je ook waar je naar toe moet.” Dat vraagt commitment van de medewerkers. Zij moeten zich ook bloot geven. Het enthousiasme en commitment van de voorlopers helpt om zo de eerste successen te realiseren.

Behoefte aan verandering? Neem contact op!

Wij zijn trots om te mogen werken voor de volgende klanten:

Provincie Drenthe
ProRail
Gasunie
Achmea